Kies een taal | EnglishEngels

Mahasamadhi-dag van Sri Sathya Sai Baba

Uitnodiging:

Sai Ram,
Shri Satyam Sai World Foundation nodigt u en uw gezin van harte uit voor de speciale herdenkingsdienst ter ere van Swami Bhagavan Sri Sathya Sai Baba, 22 april 2017 vanaf 18:30 uur in het gebouw van Sherpa (Zaal ’t Gein). Adres: Zandheuvelweg 4, 3744 MN in Baarn.

Jaarlijks organiseert de ShriSSWF de Mahasamadhi-dag van Sri Sathya Sai Baba om Hem te gedenken. Er wordt een speciale kirtan voor georganiseerd door de ShriSSWF jongeren.

Sri Sathya Sai Baba heeft Zijn fysieke lichaam in Puttaparthi (India) verlaten op 24 april 2011. In Zijn vormloze staat manifesteert Sai Baba zich hedendaags op talloze manieren aan de mensheid. Zijn liefdevolle aanwezigheid wordt door Zijn geliefde toegewijden dagelijks ervaren.

Op deze bijzondere dag komen mensen uit allerlei religieuze stromingen tezamen om Sri Sathya Sai Baba te gedenken.

Mahasamadhi: bloem en kaars offeren

Sri Sathya Sai Baba: Zijn laatste groet en zegening in fysieke vorm.

Baba_beeld_1
Baba_beeld_2
Baba_beeld_3
Baba_beeld_4
Baba_beeld_5
Baba_beeld_6

 

Dit kan u ook interesseren

Sri Sathya Sai Baba over stilte, door ShriSSWF

Voordat je iets zegt DENK eerst na voor je het zegt; 1. Is het noodzakelijk? 2. Is het de waarheid? 3. Is het vriendelijk? 4. Kan je er iemand mee kwetsen? 5. Komt het ten goede van de stilte? De eerste stap in de Sadhana is de reiniging van de spraa... Lees verder »

Het Jodendom, door ShriSSWF

In 722 v.Chr. werd Israel bezet door de Assyriërs en in 586 v.Chr. valt Juda voor de Babyloniërs. Een moeilijke maar betekenisvolle tijd breekt aan, namelijk de Babylonische gevangenschap, waarin het volk geestelijk op de been wordt gehouden door d... Lees verder »

Betekenis van Mahasamadhi:

Mahasamadhi betekend dat men met de bewuste intentie het fysieke lichaam verlaat ten tijde van verlichting.

Locatie activiteit:

Mahasamadhi-dag van Sri Sathya Sai Baba

Sherpa - Zaal ’t Gein
Zandheuvelweg 4
3744 MN Baarn
(volg borden ’t Gein op het terrein)