Kies een taal | EnglishEngels

Mahasamadhi-dag van Sri Sathya Sai Baba

Uitnodiging:

Sai Ram,
Shri Satyam Sai World Foundation nodigt u en uw gezin van harte uit voor de speciale herdenkingsdienst ter ere van Swami Bhagavan Sri Sathya Sai Baba, 22 april 2017 vanaf 18:30 uur in het gebouw van Sherpa (Zaal ’t Gein). Adres: Zandheuvelweg 4, 3744 MN in Baarn.

Jaarlijks organiseert de ShriSSWF de Mahasamadhi-dag van Sri Sathya Sai Baba om Hem te gedenken. Er wordt een speciale kirtan voor georganiseerd door de ShriSSWF jongeren.

Sri Sathya Sai Baba heeft Zijn fysieke lichaam in Puttaparthi (India) verlaten op 24 april 2011. In Zijn vormloze staat manifesteert Sai Baba zich hedendaags op talloze manieren aan de mensheid. Zijn liefdevolle aanwezigheid wordt door Zijn geliefde toegewijden dagelijks ervaren.

Op deze bijzondere dag komen mensen uit allerlei religieuze stromingen tezamen om Sri Sathya Sai Baba te gedenken.

Mahasamadhi: bloem en kaars offeren

Sri Sathya Sai Baba: Zijn laatste groet en zegening in fysieke vorm.

Baba_beeld_1
Baba_beeld_2
Baba_beeld_3
Baba_beeld_4
Baba_beeld_5
Baba_beeld_6

 

Dit kan u ook interesseren

Prasad, door ShriSSWF

Meestal is dit geschenk in de vorm van eetbaar voedsel dat eerst wordt geofferd aan een godheid, een Meester of een Avatar. Bloemen worden ook geregeld gebruikt als offer. Veelvoorkomend is dat prasad wordt geofferd aan een afbeelding of standbeeld v... Lees verder »

Geboorte van Boeddha, door ShriSSWF

Kinderen dragen bloemen in hun haar ter ere van Boeddha en de komst van de lente. Ze staan in de rij voor een bezoek aan de tempel, waar ze geurige thee over een beeld van Boeddha als baby gieten. Dit is ter herinnering aan zijn geboorte, toen de god... Lees verder »

Betekenis van Mahasamadhi:

Mahasamadhi betekend dat men met de bewuste intentie het fysieke lichaam verlaat ten tijde van verlichting.

Locatie activiteit:

Mahasamadhi-dag van Sri Sathya Sai Baba

Sherpa - Zaal ’t Gein
Zandheuvelweg 4
3744 MN Baarn
(volg borden ’t Gein op het terrein)