• Op zoek naar andere locatie

  21 mei, 2013

  Met ingang van september 2013 wordt de ’t Gein verbouwd en zijn wij genoodzaakt om op zoek te gaan naar een andere locatie voor onze maandelijkse kirtans en andere activiteiten. Kent u een geschikte ruimte in de regio Utrecht, laat het ons dan weten. De minimale eisen waaraan de locatie moet voldoen zijn: nette ruimte voor ongeveer 200 mensen; er dient een keuken aanwezig te zijn die wij in eigen beheer krijgen; tevens dient er een ruimte te zijn voor de kinderopvang en voldoende parkeergelegenheid.

  Stuur uw e-mail naar info@shrisswf.org

 • Van de redactie

  21 mei, 2013

  De introductie van het nieuwsblad is een groot succes geworden. De eerste editie was binnen korte tijd verkocht. Hartelijk dank voor uw complimenten en aanbevelingen. Wij blijven ernaar streven om het blad verder te verbeteren en uit te breiden met mooie, interessante en spirituele artikelen. Deze tweede editie is in een grotere oplage gedrukt en hopelijk krijgt u hier net zoveel leesplezier van als van de vorige. De eerste uitgave had een introductiekorting, vanaf de tweede editie zal de prijs van een nieuwsblad € 4,95 bedragen.

  Veel leesplezier!

 • Reservering stoelen tijdens de maandelijkse kirtanbijeenkomst

  21 mei, 2013

  Tijdens de kirtan ziet u achterin stoelen staan. Deze zijn alleen bestemd en gereserveerd voor minder valide mensen die om medische redenen niet op de grond kunnen zitten. Volg de aanwijzing van de sevadal op.

 • Oproep zangers & muzikanten

  21 mei, 2013

  Wij zijn op zoek naar (potentiële) voorzangers en muzikanten (gitaar, dholak, harmonium, etc.). Komt u regelmatig naar de Kirtan, meldt u dan aan via info@ShriSSWF.org of de informatietafel tijdens de Kirtan. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u uitnodigen voor een oefening.

 • Uitnodiging kirtan

  21 mei, 2013

  Ontvangt u uitnodigingen voor onze maandelijkse Kirtan per post, maar heeft u een emailadres, geef dan s.v.p. uw emailadres door via het Contactformulier of bij de informatietafel tijdens de Kirtan. Dit bespaart ons tijd en portokosten!