Kies een taal | EnglishEngels

Nieuwsblad

Over Satyam Shivam Sundaram

Satyam Shivam Sundaram brengt ons dichterbij de doel- en leerstellingen van Bhagavan Sri Sathya Sai Baba. Met de naam Satyam (waarheid) Shivam (goedheid) Sundaram (schoonheid) tonen hindoes respect en toewijding aan Shiva. Het is ook de naam van een serie biografische boeken die Dr. N. Kasturi door de jaren heen over Sri Sathya Sai Baba heeft geschreven. De ShriSSWF heeft een nieuw en jong redactieteam samengesteld dat zich vol enthousiasme wijdt aan het schrijven van relevante spirituele artikelen.

Satyam Shivam Sundaram zal bestaan in drie varianten:
• Een korte bondige versie per e-mail waarin verwezen wordt naar een landingspage op de website middels doorklikbare items.
• Een geprinte versie die in beperkte oplage wordt afgedrukt en te koop is voor €4,95.
• Een digitale versie die volledig op de website terug te vinden is.

Over de inhoud van het blad het volgende:
in Satyam Shivam Sundaram zullen de kirtandata en andere festiviteiten aangekondigd worden en zijn verslagen van festiviteiten en allerhande wetenswaardigheden te vinden. Geheel in de traditie van Sai Baba zullen we aandacht blijven besteden aan de hoogtijdagen van de grote godsdiensten hindoeïsme, boeddhisme, christendom, islam etc. Voorts komen algemene spirituele en filosofische onderwerpen aan de orde zoals bhakti, seva, karma, dharma, reïncarnatie en heiligenlevens.

Wij hopen dat ons nieuwsblad u zal blijven inspireren tot het verdiepen van uw spirituele ontwikkeling.

Het redactieteam

Alle edities

Drukwerk is mede mogelijk gemaakt door:
Logo-Klein-Drukwerk-JUIST