Kies een taal | EnglishEngels

The Seva Food Delivery

The Seva Food Delivery

Belangrijke mededeling

Sai Ram,

De Lockdown en strenge maatregelen die gisteren aangekondigd zijn, zijn helaas van invloed op de organisatie van de Seva Food Delivery Holidays Special van komende zaterdag 19 december 2020. Hierdoor zijn wij genoodzaakt deze af te lassen. Dit betekent dat wij geen gratis maaltijden kunnen bezorgen. Wij betreuren dit ten zeerste en vragen om uw begrip hiervoor. 

Indien u reeds een donatie heeft overgemaakt voor de Seva Food Delivery, willen wij u vragen aan te geven of u dit bedrag weer teruggestort wilt krijgen of dat u deze wilt bewaren voor een volgende Seva Food Delivery.

Blijft u gezond.

Sai Ram

Toen het COVID-19 virus uitbrak konden we ons niet voorstellen dat het zo erg zou worden. Niet alleen in China maar over de hele wereld, waaronder Nederland. Wie had er gedacht dat de wereld in lockdown zou gaan? Geen bezoekjes aan familie en vrienden, werken vanuit huis, het sluiten van de scholen en dus ook geen georganiseerde kirtans meer kunnen bijwonen. Wat eerst normaal was, is nu niet zo normaal meer.

Boodschappen Service

De kirtan bezoekers van de Shri Satyam Sai World Foundation bestaan voor een groot deel uit senioren. Een kwetsbare doelgroep, die wij graag willen steunen in deze onzekere tijd.
Voor hen is het risicovol om supermarkten te bezoeken en dus is eenmalig de Boodschappen Service gelanceerd. De bezorgdienst bestond uit een team van vrijwilligers.

The Seva Food Delivery Holidays Special

De maand december staat in het licht van saamhorigheid, geschenken, liefde en gezelligheid. Wij dragen hier graag een steentje aan bij en daarom wordt het seva project ‘The Seva Food Delivery’ opnieuw georganiseerd, maar dan een ‘Holidays Special’!

De vegetarische maaltijd

De maaltijden bezorgdienst is er voor de mensen die behoefte hebben aan een warme maaltijd en deze graag bezorgd willen hebben. De maaltijd is volledig vegetarisch!

U krijgt de volgende gerechten:
– 1 bak witte rijst;
– 1 bak tjap tjoi met soja kipstukjes;
– 1 bak Chinese nasi;
– 1 bak vega bami pangang;
– 1 zakje met kroepoek.
Heeft u bepaalde allergieën? Geef deze door!

Wanneer bestellen?

Mocht u gebruik willen maken van The Seva Food Delivery Holidays Special dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via onze website. Geef uw bestelling voor maandag 14 december 2020 om 12.00u door.
De maaltijden zullen door uw contactpersoon op zaterdag 19 december 2020 bezorgd worden.

LET OP: het eten wordt contactloos bezorgd. De contactpersoon zal aanbellen, het eten aan de deur hangen en wachten tot u open doet.

LET OP: The Seva Food Delivery wordt o.a. bezorgd in de volgende regio’s; Den Haag, Leusden, Soest, Uden, Amersfoort, Rotterdam en Eindhoven. Komt u uit een regio waar de service er niet is? Neem dan contact met ons op en wij doen ons best om de maaltijden alsnog bij u te bezorgen.

Kosten?

The Seva Food Delivery is geheel GRATIS.
Met liefde van Shri Satyam Sai World Foundation voor u! Alle benodigdheden zijn gesponsord. Wilt u toch een steentje bijdragen? Dan kunt u zelf een donatie overmaken naar het rekeningnummer van ShriSSWF of doneer online via onze website.

Indien u zich als vrijwilliger wil aanmelden dan kunt u zich opgeven via info@shrisswf.org.

Love All Serve All!

#Stay safe

Aanmeldingsformulier

Bestellen was mogelijk tot 12:00 uur op 14 december 2020.

Interessante columns

column Pinksteren en Goede Vrijdag

Pinksteren ~ door ShriSSWF

Pinksteren, het feest van de Heilige Geest Betekenis in het jodendom De oorsprong van Pinksteren ligt in de wetten van Mozes die aan het volk Israël werden gegeven na hun uittocht uit Egypte. In het Bijbelboek Leviticus staat dat op de vijftigste da... Lees verder »

column Meditatie

Meditatie ~ door ShriSSWF

Meditatie het ontwaken van de kundalini Mediteren is het uitvoeren van bepaalde spirituele oefeningen. In veel religies en geloofsstromingen is er sprake van een vorm van meditatie. In de 20e eeuw is in het westen hernieuwde belangstelling voor medit... Lees verder »