Kies een taal | EnglishEngels

The Seva Food Delivery

The Seva Food Delivery

Toen het COVID-19 virus uitbrak konden we ons niet voorstellen dat het zo erg zou worden. Niet alleen in China maar over de hele wereld, waaronder Nederland. Wie had er gedacht dat de wereld in lockdown zou gaan? Geen bezoekjes aan familie en vrienden, werken vanuit huis, het sluiten van de scholen en dus ook geen georganiseerde kirtans meer kunnen bijwonen. Wat eerst normaal was, is nu niet zo normaal meer.

Boodschappen Service

De kirtan bezoekers van de Shri Satyam Sai World Foundation bestaan voor een groot deel uit senioren. Een kwetsbare doelgroep, die wij graag willen steunen in deze onzekere tijd.
Voor hen is het risicovol om supermarkten te bezoeken en dus is eenmalig de Boodschappen Service gelanceerd. De bezorgdienst bestond uit een team van vrijwilligers.

The Seva Food Delivery Holidays Special

De maand december staat in het licht van saamhorigheid, geschenken, liefde en gezelligheid. Wij dragen hier graag een steentje aan bij en daarom wordt het seva project ‘The Seva Food Delivery’ opnieuw georganiseerd, maar dan een ‘Holidays Special’!

De vegetarische maaltijd

De maaltijden bezorgdienst is er voor de mensen die behoefte hebben aan een warme maaltijd en deze graag bezorgd willen hebben. De maaltijd is volledig vegetarisch!

U krijgt de volgende gerechten:
– 1 bak witte rijst;
– 1 bak tjap tjoi met soja kipstukjes;
– 1 bak Chinese nasi;
– 1 bak vega bami pangang;
– 1 zakje met kroepoek.
Heeft u bepaalde allergieën? Geef deze door!

Wanneer bestellen?

Mocht u gebruik willen maken van The Seva Food Delivery Holidays Special dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via onze website. Geef uw bestelling voor maandag 14 december 2020 om 12.00u door.
De maaltijden zullen door uw contactpersoon op zaterdag 19 december 2020 bezorgd worden.

LET OP: het eten wordt contactloos bezorgd. De contactpersoon zal aanbellen, het eten aan de deur hangen en wachten tot u open doet.

LET OP: The Seva Food Delivery wordt o.a. bezorgd in de volgende regio’s; Den Haag, Leusden, Soest, Uden, Amersfoort, Rotterdam en Eindhoven. Komt u uit een regio waar de service er niet is? Neem dan contact met ons op en wij doen ons best om de maaltijden alsnog bij u te bezorgen.

Kosten?

The Seva Food Delivery is geheel GRATIS.
Met liefde van Shri Satyam Sai World Foundation voor u! Alle benodigdheden zijn gesponsord. Wilt u toch een steentje bijdragen? Dan kunt u zelf een donatie overmaken naar het rekeningnummer van ShriSSWF of doneer online via onze website.

Indien u zich als vrijwilliger wil aanmelden dan kunt u zich opgeven via info@shrisswf.org.

Love All Serve All!

#Stay safe

Aanmeldingsformulier

Bestellen was mogelijk tot 12:00 uur op 14 december 2020.

Interessante columns

Sri Sathya Sai Baba over stilte

Sri Sathya Sai Baba over stilte ~ door ShriSSWF

Voordat je iets zegt DENK eerst na voor je het zegt; 1. Is het noodzakelijk? 2. Is het de waarheid? 3. Is het vriendelijk? 4. Kan je er iemand mee kwetsen? 5. Komt het ten goede van de stilte? De eerste stap in de Sadhana is de reiniging van de spraa... Lees verder »

column Pinksteren en Goede Vrijdag

Goede Vrijdag: de kruisiging van Jezus ~ door ShriSSWF

De kruisiging van Jezus volgens het evangelie van Mattheüs. Mattheüs  27: 27-56 De soldaten van de prefect1 namen Jezus mee naar het pretorium2 en verzamelden de hele cohort3 om hem heen. Ze kleedden hem uit en deden hem een scharlakenrode mantel ... Lees verder »